اخبار جدید
|
پیامک جدید
|
||
مشخصات گوشي هاي جديد برند ها تبلیغات |
مبتلا شدن اپل به سندرم آزبورن!کامپیوتر آزبورن ۱ ، کامپیوتری که خیلیها آن را نخستین کامپیوتر پرتابلی میدانند که به صورت انبوه تولید شده بود. یکی از دلایلی عمده شکست شرکتی که «آدام آزبورن» بنا نهاده بود، راهبرد اشتباه او در تبلیغات بود، او آنقدر روی خصوصیات برتر نسل بعدی کامپیوترش مانور تبلیغاتی داد که هم فروش نسخه یک آزبورن را کم کرد و هم وقتی نسخه دوم آزبورن به بازار آمد و نتوانست انتظارات را برآورده کند، مشتریانش را سرخورده کرد.
اما حالا به صورت دیگر و البته «محدودتری»، شرکت اپل هم با پدیده آزبورن روبرو شده است که به صورت کاهش ۳۱ درصدی فروش آیفون ۴s، مطابق تازهترین آمارهای سهماهه اپل، خود را نشان داده است. آیفون پنج که حدس زده میشود، نیمه ماه سپتامبر به معرفی شود، آیفونی است که با صفحه نمایش بزرگتر، جهشی در طراحی گوشیها شرکت اپل ایجاد خواهد کرد. پس بدیهی است که کسی که فعلا آیفون ندارد یا مثلا آیفون ۴ دارد، ترجیح بدهد دو سه ماهی دندان روی جگر بگذارد و فعلا فکر خرید آیفون ۴s را از سر بیرون کند. نظرسنجیها نشان میدهند که تمایل به خرید آیفون پنج بسیار بالاست، در شرایطی که دو ماهی و شاید بیشتر تا عرضه آیفون جدید فاصله داریم، ۱۴ درصد مردم گفتهاند که به احتمال زیاد این گوشی را خواهند خرید و ۱۷ درصد هم خرید آن را محتمل دانستهاند. این آمار را اگر با آماری که سال پیش در فاصله کمی تا عرضه آیفون ۴s انجام شده، مقایسه کنیم، میبینیم که میزان اشتیاق مردم برای خرید آیفون پنج به میزان معنیداری بالاتر است. اگر از دید دیگری به قضیه نگاه کنیم، میبینیم که راهبرد تبلیغاتی شرکتها برای اطلاعرسانی در مورد زمان و ویژگیهای نسخه بعدی گجتهایشان باید با دقت بسیار زیاد تنظیم شود، به دلایل زیر: - اگر یک شرکت کلا همه چیز را محرمانه نگاه دارد و به صورت رسمی یا با درز خودخواسته بعضی از خصوصیات گجت بعدی، شعله اشتیاق مردم را روشن نگاه ندارد، ممکن است شماری از مشتریان بالقوهاش جذب شرکتهای رقیب شوند. مثلا اگر این همه شایعه در مورد آیفون پنج نبود و اگر به صورت غیر رسمی گفته نمیشد که این گوشی ممکن است همه برتریهای گلکسی اس ۳ را کلا به چالش بکشد و محو کند، احتمال داشت که دستهای از خریداران که فقط در پی خرید گوشیهای برتر روز هستند، گلکسی اس ۳ بخرند و از خرید آیفون صرفنظر کنند.
- اما از سوی دیگر اگر روی گجت بعدی، مانور تبلیغاتی زیادی انجام بشود و به جای شیوه انتشار خبر قطرهچکانی، شرکتی پیدا بشود و حتی در مورد نسخههای بتای محصولاتش هم صحبت کند، عملا با کاهش شدید فروش در سه چهار ماه مانده به عرضه نسخه جدید گجتاش روبرو میشود و در زمان معرفی گجت تازه، هم به سبب حدف برخی از ویژگیها که وعدهاش را داده بود، مشتریهایش را سرخورده خواهد کرد.
- حتی اطلاعرسانی دقیق در مورد زمان عرضه یک گجت هم ممکن است به شیوه مشابهی، مقداری از فروش را کم کند. مثلا آمار فروش حال حاضر آیفون، در صورتی که بدانیم آیفون پنج تا پیش از مهر معرفی خواهد شد از آمار فروش در صورت عرضه این گوشی در اوایل آبان، چند درصدی کمتر خواهد بود.
بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
برچسب ها
E7
Ericsson
Galaxy
Galaxy S II
HTC
Ice Cream Sandwich
ios
ipad
iphone
iphone 4s
iphone 5
N9
nokia
Pro
Samsung
siri
sms
Sony
Touch
xperia
آندروید
آندرویید
آیفون
آیفون 4
آیفون 5
آیفون4
آیفون5
آیپد
اریکسون
اس ام اس
استیو جابز
افزار
ال جی
امام
اندروید
اندرویید
اول
اپل
اچ
اچ تی سی
اکسپریا
ایام
ایکسپریا
بازار
بازی
تبریک
تبلت
تلفن
تی
جدید
جوک
خنده دار
داغ
دوربین
سامسونگ
سرکاری
سه
سونی
سونی اریکسون
سی
سیستم
سیستم عامل
سیسنم عامل
سیم
سیمبیان
سیمبین
شهادت
طنز
عاشقانه
عامل
فارسی
فون
فون7
قیمت
لومیا
مایکروسافت
مخصوص
موبایل
موتورولا
مویایل
ناب
نرم
نوکیا
همراه
هوشمند
ولادت
ویندوز
ویندوز فون
ویندوز فون 7
ویندوز فون 8
پرفروش
پیامک
کارت
گالکسی
گلکسی
گلکسی اس 3
گلکسی نکسوس
گلکسیS4
گوشی
گوگل
|